Hungária Med-M | Üzemorvos | Menedzserszűrés

Szűrővizsgálatok:

»
»
»
»
»
»
»
»
»
»
Küldetésünk az Egészség!
Üzemorvos »
országos üzemorvosi hálózat
Menedzserszűrés »
személyre szabott vizsgálatok
Kardiológia »
professzionális szűrőprogram
Belgyógyászat »
egyéni célirányos diagnosztika

Bemutatkozik a Hungária Med-M Kft.

Egyszerű és gyors
online bejelentkezési lehetőség

a HMM üzemorvos vizsgálatra, menedzserszűrésre, kardiológiai vizsgálatra, belgyógyászati szűrésre, konzultációra, stb...Cikkek az egészséges életmódért:

 • Egészség blog


 • Miért bennünket válasszon?

  Egészségmegőrző tevékenységünk alappillérei a gondosan és szakmailag igényesen kidolgozott szűrőprogramok, melyeket azonos adottságú csoportokra terveztünk meg. Célkitűzéseink szerint folyamatosan figyelünk megvizsgált partnereink egészségére, támogatást nyújtva az egészséges életmód kialakításához.

  Vizsgálatainkat szervezetten, magas szakmai színvonalon, kiváló szakemberekkel végezzük, exkluzív környezetben. A vizsgálatsorozatokat angolul is beszélő orvosaink menedzselik.

  Bővebben:
 • Üzemorvos
 • Menedzserszűrés
 • Belgyógyászat
 • Kardiológia

 • Rólunk

  Célkitűzéseink szerint folyamatosan figyelünk megvizsgált partnereink egészségére, támogatást nyújtva az egészséges életmód kialakításához.

  Vizsgálatainkat szervezetten, magas szakmai színvonalon, kiváló szakemberekkel végezzük, exkluzív környezetben. A vizsgálatsorozatokat angolul is beszélő orvosaink menedzselik.  Szakértelem és odafigyelés...

  Azokat a szakembereket állítottuk az Ön szolgálatába, akik tudásukkal, munkájukkal eddig is a szakterületük legelismertebb orvosai közé tartoztak.

  Amit pedig a HMM egész gárdája fontosnak tart: szűnjön meg végre a klasszikus orvos-beteg viszony, mert igazán hatékonyan csak úgy lehet gyógyulni, ha orvosunk bizalmasunk és barátunk is egy kicsit!  Kiemelt szakterületeink:

  Üzemorvos
  üzemorvosi vizsgálat, országos üzemorvos hálózat
  Országos kiterjedésű üzemorvos hálózatunk által az ország több pontján működő cégek is garantált magas színvonalú üzmorvosi ellátásban részesülhetnek segítségünkkel.
  Szolgáltatásunkat magas színvonalon, exkluzív környezetben végezzük, az Önök idejéhez maximálisan alkalmazkodva.

  Bővebben: Üzemorvos »    
  Menedzserszűrés
  személyre szabott, alapos menedzserszűrés
  A menedzserszűrés egészségmegőrző programunk lényeges része, melynek célja, hogy a megfelelő szűrővizsgálatokkal még időben feltárjuk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jeleket, így akár életmódváltással megelőzhető egy később már visszafordíthatatlan károsodás.

  Bővebben: Menedzserszűrés »      Kardiológia
  orvosilag kidolgozott, professzionális diagnosztika
  A szívkoszorúér-betegségek okozta magas halálozás csökkentésére dolgoztuk ki Kardiológiai szűrőprogramunkat, melyet minden esetben személyre szabottan hajtunk végre.

  Bővebben: Kardiológia »    
  Belgyógyászat
  célirányos, szakszerű belgyógyászati szűrés
  A belgyógyászati szűrőprogramunk alapos elvégzése egyedül, önmagában alapvető és létfontosságú információkat szolgáltat minden kedves páciensünk aktuális állapotáról.

  Bővebben: Belgyógyászat »      Egészségpénztári szolgáltatások


  Magyarországon a szív-érrendszeri megbetegedések, azon belül is a szívkoszorúér megbetegedés miatti halálozás első helyet foglal el a halálokok között.
  A szívkoszorúér-betegségek okozta rendkívül magas halálozás csökkentésére dolgoztuk ki Kardiológiai szűrőprogramunkat. Vizsgálatainkkal feltárjuk a lehetséges rizikófaktorokat (magas vérnyomás, egészségtelen táplálkozás következtében túlsúlyos állapot, emelkedett vércukor- és koleszterin szint, dohányzás, mozgásszegény életvitel), majd kiváló szaktudású kollégáink terápiás programot dolgoznak ki személyre szabottan Önöknek.

  Az agyi érbetegségekből eredő halálozás a harmadik helyet foglalja el a haláloki statisztikában a szív eredetű és a tumor okozta halálozás után. Szemben a nyugat-európai országokkal a halálozás Magyarországon emelkedik, s egyre inkább a középkorú, munkaképes korosztályt érinti, a férfiak túlsúlyával. Az agyi érbetegségek következtében kialakuló munkaképtelenség, ápolási igény meghaladja a tumorok, vagy a kardiovaszkuláris kórképek igényét, ezért a megelőzés ennél a betegség csoportnál még nagyobb hangsúlyt kap. A vizsgálat sorozatot 45 év alatt kétévente, majd évente javasoljuk.

  A keringési betegségek után a daganatos megbetegedések okozzák a legtöbb halálesetet hazánkban. Férfiaknál a leggyakoribb a légcső-, hörgő-, tüdőrák, de sajnos nő a szájüregi daganatok száma is. Hölgyeknél a méhnyakrák előfordulási száma ugyan csökkent, azonban az emlődaganatok száma nőtt. A vastagbél és végbélrákok előfordulása emelkedő tendenciát mutat. E szomorú adatok csökkentése érdekében ajánljuk a Daganatos megbetegedések megelőző szűrővizsgálatait. A legtöbb daganatos megbetegedés korai stádiumban még kezelhető, ezek felismerése megfelelő diagnosztikai módszerekkel lehetséges. Ezeket a célzott szűrővizsgálatokat kétévente javasoljuk elvégeztetni.
  © 2018 - Hungária Med-M Kft. - 1135 Budapest, Jász utca 33-35.
  Adószám: 12489477-2-41
  Tel: 06 1 800 9333; Mobil: 06 30 633-0961; SMS: 06 30 633-0961; E-mail: hungariamed@hungariamed.hu

  Üzemorvos | Belgyógyászat | Kardiológia | Allergia vizsgálat